Ingatlankereső

Kód: eladó-lakóház-Zamárdi-569

Zamárdiban, a Balatontól 200 méterre elegáns lakóház eladó

Szép környezetben, kertkapcsolatos, kényelmes otthonban lakhat, nyaralhat.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő zamárdi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referenciamunka szerepét tölti be.

Kék víz, fehér vitorlák, színes szörfdeszkák, családi pihenés, kikapcsolódás Zamárdiban. A több kilométer hosszú szabad strandon, jó levegőn, jókat lehet kerékpározni, nagyokat lehet sétálni, esténként pedig gyönyörködhetnek a túlpart fényeiben. Az ingatlan előtti közpark és a szabad-strand ingyenesen használható.

Zamárdiban, a szabad-strand vízétől kb. 200 méterre, külön-bejáratú, szeparált, használatában megosztott, kétszintes modern megjelenésű ikerház-rész, 350 m2 térmértékű kizárólagos telek hányaddal, külön mérőórákkal eladó. Az épület elhelyezkedése olyan, hogy csak egy közvetlen szomszédja van, az ikertárs.

A családi ház 2009 évben, modern anyagok felhasználásával épült meg: betonalap, téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten betoncserép fedéssel. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal és alumínium redőnyökkel felszerelve.

A külső határoló falakra hőszigetelés került. Minden közmű be van vezetve. A lakóház télen-nyáron használható, ki van építve a radiátoros központi fűtés, mely a mobiltelefonról is indítható. A képeken az igényes kivitelű épület egy homlokzati része látható.

A képeken a 41,15 m2 nagyságú terasz kapcsolatos nappali szoba látszik.

A kép a konyhát ábrázolja, melyben akár 6-8 fő is tud étkezni.

A képen a földszinti terasz kapcsolatos szoba látható.

A képen a földszinti fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC-Bidé) látszik.

A kép az emeletre felvezető lépcső egy részét ábrázolja.

A házba igényes és minőségi anyagok kerültek beépítésre. A képen az emeleti közlekedő látható.

A földszint kb. 76,14 m2-es, az emelet kb. 38,42 m2-es. A két szint, nettó hasznos alapterülete összesen: kb. 114,56 m2. Ezen alapterületen felül vannak a teraszok és az erkély. A képen a lakóház alaprajzi beosztása látszik.

A képek az emeleti, erkély kapcsolatos szobákat ábrázolják.

A képen az emeleti fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) látható.

Végül, szíveskedjék megtekinteni, az ingatlan környezetéről, és a házról készült rövid videofilmet!

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné Erika. Telefonos elérhetősége: 06-30-218-0000

A zamardiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.