Ingatlankereső

Kód: ref-balatoni-nyaraló-357

Ideális balatoni nyaraló eladó

Jó megközelíthetőség, strand a közelben, szeparált használat két családnak, több gyermekes családnak, baráti társaságok részére.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő balatoni ikernyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A képen, a karbantartott nyaraló homlokzata látható a szép nagy kb. 30,89 m2-es terasszal.

Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, csendes helyen, eladó egy két lakrészes, külön bejáratú nyaraló. A telek 539 m2 térmértékű, teljesen bekerített, a hátsó részén van egy szerszámtároló faház. Autókkal parkolni az udvarban, illetve a szőlőlugas alatt lehet, ezáltal a tűző nap elől védett helyen van az autó. A kerti növények öntözése a fúrt kútból történik.

A könnyű megközelíthetőség miatt: M7-es, vonat, autóbusz az egyik kedvelt üdülőhely. A nyaraló a kulturált szabad strandtól kb. 300 méterre található, így gyalogosan, kényelmes sétával meg lehet közelíteni a vízpartot, nem kell fizetni a parkolásért és nem kell fizetni strandbelépőt. A gyerekek itt tölthetik a nyári vakációt szüleikkel, nagyszüleikkel, itt találkozhatnak a távoli rokonok egymással, mert ebben a nyaralóban van hely és elfér mindenki.

A nyaraló a külön bejáratú épületrészeinek köszönhetően jól használható. Amikor az itt tartózkodók úgy gondolják, hogy együtt szeretnének lenni akkor erre való a kert, a nagy terasz és a társalgók, ha pedig el szeretnének vonulni, akkor mindenki megy a szobájába aludni.

A nyaraló 1981-ben épült, az akkori kornak megfelelő burkolatokkal, de ma is jól használható és jól működik benne minden. 

Bal oldali épületrész földszintje kb. 27,74 m2, a tetőtere kb. 29,04 m2, a két szint összesen kb. 56,78 m2. Jobb oldali épületrész földszintje kb. 27,40 m2, a tetőtere kb. 24,07 m2, a két szint összesen kb. 51,47 m2. A két lakrész össz-szint alapterülete kb. 108,25 m2. A képen, a nyaraló alaprajzi beosztása látszik.

A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Vezetékes földgáz az utcában van. A használati melegvizet a villanybojler állítja elő. Kémény van, szükség esetén a fűtés megoldható. A kép, a nyaraló bal oldali épületrészében lévő társalgó-étkezőt ábrázolja.

A képen, a társalgó látható a tetőtéri feljáró lépcsővel.

A képen, az étkező látszik.

A kép, a főzőfülkét ábrázolja.

Az első képen a kb. 10,82 m2-es szoba látható, a másik képen a kb. 13,82 m2-es erkélyes szoba látszik.

A kép, a jobb oldali épületrészben lévő tetőtéri fürdőszobát ábrázolja.

Az első képen a jobb oldali épületrészben lévő kb. 13,69 m2-es erkélyes szoba látható, a másik képen a jobb oldali épületrészben lévő kb. 10,38 m2-es szoba látszik.

A csendes helyen lévő, két lakrészes, nagy teraszos nyaraló vételára xx,x millió Forint. A vételár megfizetése egyösszegű készpénz, hitel, ingatlan, gépkocsi beszámítás nem működik.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné Erika a 06-30-218-0000

A zamardiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.