Ingatlankereső

Kód: ref-eladó-vízparti-jellegű-családi-ház-461

Vízparti jellegű családi ház, a szabad strandtól 120 méterre eladó

Bármikor strandolhat, nem kell átmenni forgalmas főúton, vasúton és nem kell strandbelépőt fizetni, emellett fizetővendégek részére is jól kiadható és akkor már bevételt termel a ház.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő vízparti jellegű családi lakóház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton déli partján, a szabad strandtól kb. 120 méterre, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 536 m2 nagyságú telken eladó egy háromszintes családi ház. A családi, rokoni, baráti használaton túl fizetővendégek részére (14 fő) is ki lehet adni és ekkor elmondhatjuk, hogy ez a ház nemcsak visz, hanem hoz is, kitermeli a fenntartási költségeit.

A szabad strandot bármikor használhatja, nem kell belépőt fizetni és a szolgáltatások is elérhető távolságra vannak. A nagymama itt lehet egész nyáron az unokákkal.

Az ingatlan értékes helyen van, mert vízparti jellegű, a ház előtt csak egy út van és a Balaton. Az ilyen vízparti jellegű telkek ára magasabb, mint a Balatontól második, harmadik utcában lévő telekárak.

A családi ház háromszintes, földszint, emelet és tetőtér került kialakításra. A kb. 97,9 m2 alapterületű földszinten van a nappal használatos helyiségcsoport: előtér, nappali,- konyha, kamra, lépcsőház, kazánház, garázs, külön illemhely és az idősebb generáció, vagy vendégek részére szoba fürdőszobával. Ezen a szinten 2 fő tud aludni. Ezen alapterületen felül kapcsolódik a nappali szobához a kb. 40 m2-es terasz.

Tulajdonosok házukat a lakberendező útmutatásai alapján rendezték be. A beépített padló- és falburkoló anyagok, szaniterek mindegyike jó minőségű, igényes anyagok. A képen, az egy térben lévő nappali,- konyha,- étkező látható a terasz kapcsolattal.

A képen, a modern konyha látszik.

Közművek közül minden be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Kaputelefon, riasztó is be van kötve. Ki van építve a padló/radiátoros központi fűtés, így télen is lehet használni. A kép, a földszinti szobához kapcsolódó fürdőszobát ábrázolja.

A képen, a földszinti illemhely látható.

A képen, a szinteket összekötő lépcsőház látszik.

A kb. 98,5 m2 alapterület emeleten van egy kétszobás apartman és kettő egyszobás apartman. A kétszobás apartmanban: közlekedő, 2 szoba és fürdőszoba található. Az egyik szobából ki lehet menni az erkélyre.

Az egyszobás apartmanokban: szoba, fürdőszoba került kialakításra. A szobákból kijárat van az erkélyekre. Ezen a szinten összesen 8 fő tud aludni. A képek, az egyik emeleti apartmant ábrázolják a közvetlen fürdőszoba kapcsolattal.

A képen, egy másik erkélykapcsolatos egyszobás apartman látható.

A képen, az előző szoba fürdőszobája látszik.

A képek, a kétszobás apartman egyik szobájában készültek.

A kép, a kétszobás apartman fürdőszobáját ábrázolja.

A képen, a kétszobás apartman másik szobája látható.

A kb. 83,6 m2 alapterületű tetőtérben közlekedő, konyha,- étkező, kettő szoba, fürdőszoba, külön illemhely és szauna található. Az előző alapterületen felül kapcsolódik a közlekedőhöz a kb. 20 m2-es napozóterasz. Ezen a szinten 4 fő tud aludni. A képen, a tetőtérben lévő társalgó látható az egyik irányból nézve.

A képen, a tetőtéri társalgó látszik a másik irányból nézve a tea-konyha sarokkal.

A kép, a tetőtéri egyik szobát ábrázolja.

A képen, a tetőtéri illemhely látható.

A szabadidő eltöltésére, nyaralásra, de fizetővendéglátásra is jól kiadható vízparti jellegű balatoni ház irányára xx,x millió Forint. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

A zamardiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.