Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: ref-66

Balaton déli partján, víz-közeli családi ház, szeparált, intim kerttel eladó

A nyaraló, különleges kialakítású belső terei, hét szobája, 4 fürdőszobája, kényelmes használatot biztosít.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő balatoni nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A Balaton déli partján, az egyik kedvelt üdülővárosban, a szabad strandtól kb. 250 méterre eladó egy kiváló használati értékkel rendelkező családi lakóház. A települést könnyű megközelíteni autóval az M7-es autópályán, vonattal, autóbusszal. A 2,5 kilométer hosszú szabadon megközelíthető partszakaszon ingyenes a strandolás és az autókkal való parkolás. A szépen karbantartott hosszú sétányon nagyokat lehet kerékpározni, sétálni. Sok színes program várja az idelátogatókat. A szántódi révből komppal át lehet kelni az északi partra, nagyokat lehet kirándulni.

Ingatlanpiaci szempontból a víz-közeli elhelyezkedése miatt értékes helyen fekszik az ingatlan. Ilyen adottságú hely nem sok van a Balatonnál. Az utca csendes, környezete rendezett. A ház az utcának hátát fordító, tehát az élet a kert felőli oldalon zajlik, ahova nem lát be senki és azt csinálhat, amit csak akar. A növényzetet, a kiépített automata öntözőrendszer locsolja, a kútból kiszivattyúzott vízzel.

A kiváló használati érték abban nyilvánul meg, hogy a hét szobához négy fürdőszoba tartozik, így a különböző korú családtagok, vagy barátok egymás zavarása nélkül, torlódásmentesen tudják használni a szobákat és a fürdőszobákat. A kert pedig önmagáért beszél, itt biztosan mindenki jól érzi magát. Az elaső képen az utcának hátát fordító ház látható, a második képen a sövénnyel körbeültetett udvar látszik a szerszámtárolóval és a tűzrakóhellyel. A beérett növényzet, intim kertet biztosít.

A kép az árnyékolható teraszt ábrázolja. Tulajdonképpen itt zajlik a családi, vagy társasági élet.

A képeken a konyha látszik, a beépített konyhai berendezési tárgyakkal.

A nappali, az étkező és a szobák terei, megvilágítottsága egy érdekes építészeti megoldással, (rizalit) megépítésével lett különlegessé téve. A rizalit alkalmazása mozgalmassá teszi az épület homlokzati megjelenését és megnöveli a belső tereket és a természetes fénybebocsátást. A képen a konyha,- étkező látható az említett rizalittal.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és az ipari áram is, 3 x 25 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna. Ki van építve a radiátoros központi fűtés. A fűtést és melegvizet a Saunier Duval melegvíztárolós kombi gázkazán biztosítja. A gázfűtést, tartályos gázzal oldották meg. A házra és az értékekre riasztórendszer vigyáz. A képek, a földszinti, egyik lakrész szobáiban és a hozzájuk tartozó fürdőszobájában készültek.

A képeken, a földszinti, második lakrész hálószonái és a hozzájuk tartozó fürdőszoba látható.

A tetőtérben közlekedő, fürdőszoba, tároló, szoba fürdőszoba kapcsolattal és szoba erkélykapcsolattal került kialakításra. A képeken, a tetőtéri hálószoba látható, a belátásmentes napozóterasszal és a közvetlen kapcsolatos fürdőszobával.

A képek, a tetőtéri gyermekszobában és a szobához közvetlenül kapcsolódó fürdőszobában készültek.

A vízközeli családi ház irányára xx millió Forint.

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika, Ingatlanpiaci elemző és szakértő, telefonja: 06-30-218-0000 

A zamardiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.