Ingatlankereső

Kód: ref-69

Balaton déli partján, vízközelben, elegáns családi ház eladó

Gondtalan otthon, pihenés, szórakozás, családi vakáció a Balatonnál

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő vízpart közeli új lakóház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be

A Balaton déli partján, a szabad-strand vízétől 230 méterre, önálló helyrajzi számon nyilvántartott 578 m2 térmértékű telken, eladó egy újépítésű, mediterrán családi lakóház. Tulajdonosa a házat igényes, magas műszaki színvonalon, saját családja részére építtette meg. Teljesen készen van, bejezett, a vételt követően csak be kell költözni és használni kell. Az új tulajdonosnak, itt tartózkodása során sok örömben, vidámságban lesz része anélkül, hogy megszokott igényét feladná a Balatonon. 

Az ingatlan reálértékben növekvő területen helyezkedik el. Ennek egyik oka a Budapest felőli jó közlekedés: vasút, autóbusz, 7-es számú főközlekedési út, M7-es autópálya és a komp sincs messze. A másik ok, a 2,5 kilométer hosszú, szabadon megközelíthető Balaton part.

A kert szépen parkosított, a virágágyások mulccsal vannak takarva a gyomok ellen, a növényeket a kút vizéből az automata öntözőrendszer öntözi. A kertben van egy szerszámos faház és egy épített kerti sütögető. A képen a fedett, déli terasz látható.

A több kilométer hosszú szabad strandon, a jó levegőn, nagyokat lehet sétálni, kerékpározni, esténként gyönyörködhetnek a túlpart fényeiben. Ingatlanpiaci szempontból értékes a hely. Ilyen adottságú hely kevés van a Balatonnál, a szabadon és gyalogosan megközelíthető strand miatt, jelentős a vonzereje.

A kb. 102,98 m2 alapterületű földszint helyiségei:

 • szélfogó:                   3,24 m2
 • vendég mosdó:         1,62 m2
 • fürdőszoba:               9,84 m2
 • szoba:                      12,96 m2
 • gardrób:                     4,32 m2
 • lépcsőház:                  5,25 m2
 • kamra:                        1,40 m2
 • konyha-étkező:        10,44 m2
 • nappali szoba:          26,91 m2
 • kazánház:                   5,40 m2
 • garázs:                      21,60 m2

Ezen alapterületen felül van még a kb. 23,25 m2-es kert felé néző hátsó terasz és az előkert felé néző terasz kb. 7,20 m2 alapterülettel.

A kb. 66,82 m2 alapterületű emelet helyiségei:

 • lakóelőtér:                 12,40 m2
 • szoba:                          8,76 m2
 • szoba:                          9,00 m2
 • fürdőszoba:                 5,70 m2
 • szoba:                        15,48 m2
 • szoba:                        15,48 m2

A két szint össz alapterülete kb. 169,8 m2.  A képen, a családi lakóház mérethelyes alaprajzi beosztása látszik.

Tulajdonosa a házat igényes, minőségi anyagokból, magas műszaki színvonalon, saját családja részére építtette meg a környék egyik legkiválóbb építőipari szakcsoportjával. A fiatal lakóház (7 éves) szerkezetei: beton gerendarács-alap, téglafalazat 10 cm külső Nikecell hőszigeteléssel, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten betoncserép fedéssel. Az emeleti mennyezet 20 cm vastag üveggyapot szigetelést kapott.

Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal felszerelve. A helyiségek berendezése és a kiegészítők a tulajdonos lakberendező felesége útmutatása alapján kerültek elhelyezésre. Érdemes megfigyelni a mennyezeti rejtett világítást. A képen a nappali szoba látható a terasz kijárattal. A képen a nappali szoba látszik a közvetlen terasz kijárattal és a kandallóval.

A képeken a nappali és a konyha látható a közvetlen terasz kijárattal. 

A képeken az egyedi legyártású konyhabútor látszik a beépített konyhai gépekkel.

A kép a földszinti hálószobát ábrázolja, melyhez kapcsolódik egy gardrób.

A képen a földszinti fürdőszoba (mosdó,- WC,- Bidé,- zuhanyozó,- kád) látható.

A képen, az emeletre felvezető kellően széles, kényelmes lépcső látszik.

A szobák padlóburkolata parketta, a többi helyiség első osztályú járólap. A képek az egyik emeleti hálószobában készültek, két irányból nézve.

A lakóházba minden közmű be van vezetve és ki van építve a távirányítással indítható radiátoros központi fűtés, a kaputelefon és a riasztórendszer. A kép, az emeleti fürdőszobát (mosdó,- WC,-  Bidé,- zuhanyozó) ábrázolja.

A képeken az emeleti szobák láthatók.

A ház teljesen készen van, befejezett, a vételt követően csak be kell költözni és használni kell. A strand közeli, fiatal családi ház irányára: xxx millió Forint.

Végül tekintse meg a házról készült, képekből összeállított videófilmet!

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika, Ingatlanpiaci elemző és szakértő, a telefonszáma: 06-30-218-0000

A zamardiingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.